E Chopper huren Drenthe

Op verschillende locaties in Drenthe kunt u een e-chopper huren. Zo ook in Sleen. Sleen staat bekend als een schilderachtig plaatsje dat midden in het mooie rustige Drentse landschap ligt. Omringt door natuurgebieden en landbouwgrond. Kleine kronkelige wegen met oude bomen langs de kant en veel plekjes om even te genieten van de rust.

De Deel in Sleen

Sleen Choppers is gevestigd bij, en is onderdeel van De Deel in Sleen. Deze horecagelegenheid staat bekend om de hoge kwaliteit en vriendelijke en informele bediening. U kunt hier  vóór of ná de e-chopperroute iets eten en drinken als u dat wilt. Dit kan op het grote terras of bij minder mooi weer ook binnen. Er zijn ook verschillende arrangementen beschikbaar om voordelig te genieten van zowel een mooie rit door Drenthe als ook heerlijk eten en drinken bij De Deel in Sleen. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid en kan er gebruik gemaakt worden van de toiletten.

Diverse plaatsen in Drenthe

Er zijn meerdere routes uitgezet,waardoor u vanuit Sleen diverse andere leuke dorpjes in Drenthe krijgt te zien. Zo zijn er routes die voeren door:

Dit zijn mooie Drentse plaatsen en allemaal pittoresk, dus niet zoals de grotere en wat drukkere plaatsen Emmen, Assen en Hoogeveen. In de meeste dorpjes is wel gelegenheid om iets te drinken op een terrasje. Ook heeft elke plaats zijn eigen bezienswaardigheden, maar het is vooral heerlijk om op deze manier het Drentse landschap te ervaren.

E-Choppers huren is voor iedereen!

Bijna iedereen kan rijden met een e-chopper. Het zijn in feite mooi vormgegeven elektrische scooters en tegen aantrekkelijke prijzen  te huur. Iedereen met een rijbewijs mag op pad met een e-chopper en doordat u niet hoeft schakelen en de snelheid laag ligt, is het huren van een e-chopper heel laagdrempelig. Kinderen kunnen achterop plaatsnemen en daardoor is een e-chopperroute voor gezinnen een prima uitje! We hebben een grote groep e-choppers te huur en daarom kunnen ook groepen bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een personeelsfeest, familiedag, of vrijgezellenfeest. In combinatie met een arrangement is het extra gemakkelijk een leuk uitje te organiseren waar iedereen plezier aan kan beleven in Drenthe.

Sleen Choppers

Menso Altingstraat 6
7841 CB Sleen

Tel: 0591 - 367 220
E-mail: info@sleenchoppers.nl

Reserveer een E-chopper vanaf €35,00 per dagdeel!

Reserveer gemakkelijk online >

Adres

Sleen Choppers

Menso Altingstraat 6
7841 CB Sleen

Tel: 0591 - 367 220
E-mail: info@sleenchoppers.nl
 
afbeelding van Sleen Choppers