E chopper Dalen

U wilt met een e-chopper op pad in Dalen? Rijd dan onze e-chopperroute vanuit Sleen die niet alleen het mooie toeristische Dalen doorkruist, maar ook Oosterhesselen! Onderweg ziet u het mooiste Drentse landschap, zoals bossen, uitgestrekte vergezichten en landbouwakkers. De wegen zijn prachtig ouderwets, kronkelig en hebben een rustgevende uitwerking. Even alle drukte achter laten en genieten van de rust, stilte en natuur in Drenthe.

Dalen

Dalen is een gezellig dorp met diverse terrassen en horecagelegenheden. In de zomer zijn er wekelijkse drukbezochte Dalermarkten met allerlei kramen en meestal ook muzikaal entertainment. In en nabij het dorp zijn mooie oude gebouwen te zien, zoals molens en de kerk. Het centrum is gezellig om doorheen te wandelen en er hangt altijd een vakantiesfeer. Met een e-chopper kun je gemakkelijk door het dorp rijden.

E-chopper huren

Huurt u e-choppers bij Sleen Choppers, dan start u vanaf horecazaak De Deel in Sleen. Hier kan, indien gewenst, worden gestart met een hapje en/of een drankje. Er zijn ook diverse arrangementen beschikbaar. We hebben een groot terras en allerlei heerlijkheden op de menukaart. Uiteraard kan er gebruik gemaakt worden van de toiletten en parkeerplaatsen. De choppers zijn gemakkelijk te besturen en met een rijbewijs kunt u gelijk op weg! Voor kinderen is er de mogelijkheid om achterop een chopper (elektrische scooter) te zitten. Zo is een route rijden zowel met een gezin als met een groep volwassenen zeker aan te raden!

Sleen Choppers

Menso Altingstraat 6
7841 CB Sleen

Tel: 0591 - 367 220
E-mail: info@sleenchoppers.nl

Reserveer een E-chopper vanaf €35,00 per dagdeel!

Reserveer gemakkelijk online >

Adres

Sleen Choppers

Menso Altingstraat 6
7841 CB Sleen

Tel: 0591 - 367 220
E-mail: info@sleenchoppers.nl
 
afbeelding van Sleen Choppers