E chopper huren Aalden

Met een e-chopper door Aalden? Goed plan! Bij Sleen Choppers kunt u deze leuke elektrische scooters voordelig huren. Wij hebben meerdere routes die onder andere door Aalden voeren. In Aalden is het uiteraard mogelijk om even te stoppen om meer van het prachtige dorp te bekijken. Afwijken van de route is geen probleem, mits er rekening mee gehouden wordt dat er een beperkt aantal kilometers op de e-chopper gereden kan worden.

Aalden in Drenthe

Aalden is een toeristisch klein dorp in Drenthe. Buurdorp Zweelo ligt bijna vast aan Aalden en het is dan ook gemakkelijk om tijdens een e-choppertoer de beide dorpen te bezoeken. Aalden bestaat uit een deel nieuwbouw van moderne woningen en een deel met enkel prachtige oude boerderijen. Een bezienswaardigheid is de Jantine Helling Molen uit 1891. Er is verder een bungalowpark en golfterrein.  Er zijn diverse winkels en er is ook een supermarkt te vinden.

E-chopper huren

E-choppers zijn elektrische scooters waarop iedereen met een rijbewijs kan en mag rijden. De bediening is heel simpel en met een kleine uitleg kan vrijwel iedereen er meteen mee uit de voeten. Kleine kinderen kunnen achterop een e-chopper ook mee, dus voor een gezin is een chopperroute een prima idee! Ook groepen maken vaak gebruik van e-choppers voor een uitstapje voor de familie, vrienden of personeel. Doordat de choppers te huur zijn in Sleen bij De Deel, is ook een arrangement met iets lekkers perfect te regelen. Er zijn diverse routes waaronder meerdere die ook het dorpje Aalden aan doen, naast andere dorpjes, zoals Meppen en Wezuperbrug.

Sleen Choppers

Menso Altingstraat 6
7841 CB Sleen

Tel: 0591 - 367 220
E-mail: info@sleenchoppers.nl

Reserveer een E-chopper vanaf €35,00 per dagdeel!

Reserveer gemakkelijk online >

Adres

Sleen Choppers

Menso Altingstraat 6
7841 CB Sleen

Tel: 0591 - 367 220
E-mail: info@sleenchoppers.nl
 
afbeelding van Sleen Choppers